Valeria Hachard bliver både spiller og cheftræner i Virum-Sorgenfri.

Fem år efter seneste optræden og 35 år efter det seneste DM-guld er Virum-Sorgenfri tilbage i landets bedste damerække.

BTDK’s Turneringsgruppe har besluttet at lade den allerede udsendte sæsonplan stå ved magt og lade den kommende afgørelse fra DIF’s appeludvalg være af principiel karakter gældende for fremtiden.

“En endelig afgørelse af sagen kan forventes i starten af september, eller ganske få dage før holdturneringen starter. Det er helt urimelige vilkår og uanstændigt for alle parter og deltagende hold,” skriver Turneringsgruppen.

Læs hele BTDK-nyheden her:
https://bordtennisdanmark.dk/nyheder/sagen-om-virum-i-bordtennisligaen-damer

Afgørelsen glæder blandt andre Valeria Hachard, der er nyudnævnt cheftræner i Virum-Sorgenfri efter David Hindersson.

“Jeg elsker sporten og at være med i ligaen med dette hold af mine venner er en drøm for mig,” siger 25-årige Valeria Hachard, der er bosiddende i Vangede med sin mand, den franske landsholdsspiller Antoine Hachard.

Virum-trioen Valeria Hachard, Sophia Walløe og Nicoline Kofoed bliver ikke kun holdkammerater – de er allerede studiekammerater på CBS i København.

Klubben vil også råde over 19-årige Mia Dong (tilbage i Virum efter en afstikker til Roskilde) og 15-årige Emma Vendelbo Clement.

“Udviklingen af pigerne er vigtig i min nye rolle som cheftræner. Et af vores store projekter er Emma, der vil få en masse erfaring og lære hurtigt. Jeg er så glad for, at klubben kan give Emma denne mulighed.”

Valeria Hachard har de senere år spillet i Greve Bordtennisklub i dameligaen og en gang i mellem i den franske 2. division.

1986: Virum-Sorgenfris seneste DM-guld for damer. Pia Toelhøj, Pia Hansen og Merete Juel Andersen.

Virum-Sorgenfris fem DM-guld for damer:
1965: Lis Ramberg, Britta Christensen, Annelis Jacobsen
1966: Lis Ramberg, Britta Christensen, Annelis Jacobsen
1970: Britta Christensen, Lisbet Pedersen, Marianne Friis
1971: Britta Christensen, Lisbet Pedersen, Marianne Friis
1986: Pia Toelhøj, Pia Hansen, Merete Juel-Andersen

Virum-Sorgenfri har ikke haft et damehold siden sæsonen 2015/2016, da (fra venstre) Mette Fabricius, Heidi Weihrauch, Merete Juel Hall og Pernille Borgstrøm repræsenterede klubben i Elitedivisionen. 
BordtennisLigaen for damer 2021/2022.