Michael Pedersen og Preben Larsen fra Amager BTK er i gang med forberedelserne til CVO, der afholdes 13.-15. august i Amager Hallen. Sidstnævnte ser ud til at nyde at holde pokalen. (Foto: Lars Hauth)

VETERAN: Efter en tid med turnerings-tørke ikke mindst for veteranerne er nedtællingen til Copenhagen Veterans Open 2021 i gang.

Første udgave af CVO siden 2017 finder sted 13.-15. august. Preben Larsen regner med det optimale antal deltagere omkring 130 i Amager Hallen. Maksimum er 150, men så bliver tidsskemaet presset. Tilmeldingsfristen er udskudt til 5. august.

Tilmelding og deltagerliste:
http://amagerbtk.dk/cvo/cvo2021dk/

I Amager BTK (medarrangør Preben Larsen, formand Pernille Hvass, bestyrelsesmedlem Jesper Edelbo og sportschef Michael Pedersen) krydser man fingre for stilhed på Corona-fronten de kommende uger.

“Der er nok ingen risiko for de danske deltagere, men hvis smittetallet i Danmark er højt, risikerer vi, at de andre lande lukker for rejser hertil,” siger Preben Larsen.

Indtil videre er der tilmeldinger fra Tyskland, England, Irland, Finland, Norge, Sverige og Danmark.

 

Terminen midt i august blev snuppet, da MixMatch i Helsingør blev udsat. De to turneringer appellerer til de samme “kunder”. Men egentlig vil Preben Larsen hellere have CVO til at ligge op til de store veteranmesterskaber EM og VM.

“Vi kunne godt tænke os at blive en optaktsturnering til EM eller VM. Måske arrangerer vi næste års CVO allerede i slutningen af maj med 5-6 uger til EM. Men vi har ikke besluttet os endnu,” siger Preben Larsen.

Veteran-EM i italienske Rimini finder sted 25. juni til 2. juli 2022.

CVO, der blev startet af Jette Qvist i 2002, er en vigtig indtægtskilde for Amager BTK. Steen Hummeluhr og Kappa sponsorer tøj-præmierne.

“Så timeldingsgebyrerne går stort set lige i klubkassen til trænerlønninger og ture til ungdommen,” siger Preben Larsen.

Veteran-eliten deltager normalt ikke i CVO – trækplasteret er det sociale.

“Langt de fleste kommer for at hygge sig i nogle dage og for at holde en god fest. Turneringen er også bygget socialt op, da alle kan møde alle uanset niveau i første halvdel,” siger Preben Larsen.