Bence Majoros da kvalifikationen til OL var en kendsgerning. Det var i Doha i marts. Nu venter Jonathan Groth i Tokyo. (Foto: Rémy Gros/ITTF)

Med en sejr på 4-0 (11-1, 11-5, 11-5, 11-2) over Larbi Bouriah fra Algeriet er Bence Majoros klar til et opgør med Jonathan Groth i 2. runde af OL i Tokyo. Kampen spilles på mandag, men er endnu ikke fastsat tidsmæssigt.

23-årige Bence Majoros er rangeret som 60 i verden og spillede i den forgangne sæson i den næstbedste franske liga (Pro B) for Chartres TT, der vandt rækken og dermed rykkede op i Pro A.

Den højrehåndede offensivspiller OL-kvalificerede sig i Doha, Qatar i marts, hvor han i sine to afsluttende kampe besejrede rumænske Ovidiu Ionescu (4-3) og Florent Lambiet (4-0) fra Belgien.

Ifølge statistik-banken har Groth og Majoros mødtes en enkelt gang i ITTF-regi. Det skete i “European Championships Qualification” i 2017, hvor Majoros vandt 3-2. 

Som det ses herunder har Bence Majoros taget andre store skalpe. Lad os håbe, at det bliver ved det. Bare indtil videre.

Bence Majoros-sejre 
2020, kval. til VM for hold: Vladimir Samsonov, Hviderusland (3-2)
2019, EM for hold: Mattias Falck, Sverige (3-1)
2018, Slovenien Open: Daniel Habesohn, Østrig (4-1)

Herunder er Bence Majoros’ afgørende kamp i OL-kvalifikationen i marts: