Jonathan Groth finpudser sin OL-form i "Ready for Tokyo" i Hillerød. (Foto: BTDK)
Fire OL-deltagere skærper kampformen 14. juli i Royal Stage.

Jonathan Groth får kamp til stregen, når han 14. juli er med i seksmandsturneringen “Ready for Tokyo” med bl.a. tre andre OL-deltagere. Der er gratis entré.

Deltagerne:
Kanak Jha, USA (30 i verden)
Jonathan Groth, Danmark (31)
Panagiotis Gionis, Grækenland (49)
Ibrahima Diaw, Senegal (70)
Tobias Rasmussen, Danmark (220)
Sidste deltager ikke fundet endnu 

De to højest rangerende Kanak Jha og Jonathan Groth skal begge med til OL for anden gang. I 2016 tabte danskeren til den senere vinder Ma Long.

41-årige Panagiotis Gionis er garanti for seværdig bordtennis og god underholdning. Den defensive græker skal til OL for femte gang.

 

Den sidste OL-deltager er Ibrahima Diaw, som har dansk kæreste og bor og træner i Danmark. Han er til daglig træner i Hillerød og skal med til sit første OL. 

Ud over de fire OL-håb deltager også landsholdets Tobias Rasmussen. Efter afbud fra franske Antoine Hachard leder landstræner Linus Mernsten efter den sidste deltager. 

Der er kampstart hver time fra kl. 14 og finalestart kl. 18. Kampene kan følges direkte på SPORT LIVE. Hillerød GI Bordtennis og Bordtennis Danmark arrangerer.

OL i bordtennis begynder 24. juli i Japan. 

Forsamlingforbuddet er øget til 250 personer uden afstands krav. Dog skal gyldigt corona pas for 18+ år vises ved indgangen.

“Vi har besluttet os at have gratis entre for at få så god stemning som mulig. Der er altid rigtig god stemning, når tilskuerne får lov til at være tæt på verdensstjernerne,” siger Thomas Hjermind Jensen, formand for Hillerød GI.