Elisabeth Ildal. (Foto: Facebook)
Cure4Parkinson har modtaget en stor donation fra TRYGFONDEN og kan med denne hjælp sende 12 Parkinson ramte mennesker til Parkinsons World TableTennis Championchips i Berlin 8.-12. september 2021.
Cure4Parkinson er en forening grundlagt i november 2016 af Elisabeth Ildal, der i 1999 også stiftede Vedbæks Bordtennis Klub.
Foreningen oplyser om sygdommen Parkinson og skaber grundlag for udøvelse af b.la. idræt under betryggende forhold for Parkinsonramte. Sygdommen kan ikke helbredes, men bordtennis er en super god kognitiv sport for Parkinsonramte.
”Foreningen drives af frivillige og uden offentlige midler. Det glæder mig så meget og jeg er så taknemmelig for donationen fra TrygFonden, der bevirker, at vi kan købe et nyt bord, en robot samt sende 12 parkinsonramte, en hjælper og en træner til Berlin”, siger Elisabeth Ildal i en pressemeddelse.