Anders Lind ved DM i Odense i 2020. Den danske mester genoptog træningen i denne uge efter sin ulykke i marts. (Foto: Karsten Lund)

Efter sine første bordtennis-træninger siden ulykken i marts er Anders Lind ved godt mod. Han tror på deltagelse ved hold-EM i Rumænien i september.

“Det var fedt at spille igen. Jeg har savnet det. Men det var også hårdt. Og svært. Min krop har det ret dårligt og efter 30-40 minutter var jeg helt død,” siger Anders Lind efter tirsdagens mini-pas med Thor Christensen og Tobias Rasmussen på centeret i Brøndby.

I sidste uge smed den 22-årige landsholdsspiller det korset, som han har båret i sine vågne timer som støtte for ryggen siden ulykken på Helsingør-motorvejen 23. marts. I en kollision med 100 kilometer i timen på vej til træning fra sin bopæl i Humlebæk brækkede han to ryghvirvler og fik en dyb flænge på venstre knæ.

“Det handler ikke så meget om bordtennis nu. Jeg bruger mest tid på fysisk træning, da jeg både har tabt vægt og mistet fysik. De næste 3-4 uger bliver rigtig hårde, men når jeg kommer over det stadie, så er det bare at optrappe bordtennis-træningen.”

Forude venter en sæsonstart for franske GV Hennebont i Pro A og siden EM for hold i Rumænien fra 28. september. Derefter kommer VM i Houston, Texas, USA i november.

“Det bliver nok ikke i topform, men jeg tror på, at jeg er klar til sæsonstart i Pro A og at jeg kommer med til hold-EM,” siger de seneste tre års danske mester.

Anders Lind
22 år
81 i verden (74 i 2019 som højest)
Dansk mester i herre single: 2018, 2019, 2020
Nuværende klub: GV Hennebont (fransk Pro A)
Tidligere klubber: TTC Zugbrücke Grenzau (tysk Bundesliga), Brønshøj Bordtennis
Bopæl: Humlebæk

Peter Fredbergs artikel i B.T. om ulykken:
https://bordtennisdanmark.dk/nyheder/anders-lind-braekkede-ryggen-i-doedsulykke

 

Anders Linds bil ud efter ulykken på motorvejen i marts. (Privatfoto)