Med på billedet er bl.a. den tidligere og nuværende formand for Hvidovre Bordtennis, Ahn Lykke Pedersen og Lars Tvermose, der stillede op for det sjællandske hold. For fynboerne spillede bl.a. Torben Pedersen, der så langt tilbage som FØR tidernes morgen gjorde sig på diverse ungdomslandshold. (Privatfoto)

Det er godt nok en tidlig optaktshistorie, men her kommer den.

Gert Ellegaard fra Greve Bordtennisklub har sendt et billede fra en af de tidligere sommerture til Odense og lovet at sende et lille skriv med foto(s) efterfølgende.

Det drejer sig om lidt “klubliv på tværs” mellem Greve BTK + venskabsklubber og -spillere samt Faaborg/Triton på Fyn.

“Vi har de senere år flere gange besøgt og spillet mod hinanden på uforpligtende vis med en tredje halvleg som det måske egentlige omdrejningspunkt, og i næste måned gentager vi succesen med en laaaang udflugt til den fynske hovedstad fra fredag til søndag 23.-25. juli,” skriver Gert Ellegaard.

Der lægges ud med et besøg på Fyns Væddeløbsbane for at opleve stemningen og prøve lykken i totalisatoren. Derefter går det løs med bordtennis og gallamiddag lørdag plus revanchebordtennis søndag.

Primus motor i arrangementet er den fynske kæmpe Carsten “Kosten” Jacobsen og Gert Ellegaard, som i slut 70’erne begge var med på OBC Smedegårdens hold, der snuppede sølvmedaljerne i DM-holdturneringen. På deres ældre dage har de to spillet sammen på Faaborgs DM-veteranhold.

Vi glæder os til “reportagen”.

 

Skal du på bordtennis-tur i sommerferien? Send gerne en “reportage” til laha@btnyt.dk