Top 3 i B-rækken: Fra venstre nr. to Mathias Roslyng (Næstved), vinderen Lars Jensen (Frederiksberg) - efter 30 års pause - og nr. tre Jette Vieg (Nyråd). (Privatfoto)
Arrangørerne i Næstved Bordtennis har holdt tilsvarende rating-stævner før, så da corona-tågen lettede for et par måneder siden, besluttede de sig for at forsøge igen.
“Vi var spændte, om der ville være interesse efter corona – om vi kunne samle 32 spillere. Det kunne vi altså – to dage før deadline var vi på 28. Mange havde savnet at spille “rigtige” kampe,” siger Thomas Krejdal, der lørdag styrede slagets gang fra dommerbordet.
Så godt faktisk at den sidste bold blev slået ind kl. 15.58 i turneringen, der var annonceret til at slutte kl. 16.00.
Der var deltagere helt fra Skårup på Fyn, hvorfra Henrik Dyrehauge, Asger Rasmussen, Ruben Schytt-Nielsen og Andreas Eggert tog turen.
B-rækken blev vundet af Lars Jensen, der er søn af Bente og Frank Jensen. Sidstnævnte vandt DM i mixed double med Susanne Pedersen. Zero-spilleren var i en sæson den eneste, der formåede at besejre Claus Pedersen i 1. division.
Frank Jensen døde allerede, da Lars var 9 år.
Lars Jensen var nr. 3 på den danske rangliste efter Ulrik Marcussen og Jesper Dahl som yngre drenge, men han stoppede allerede som 12-årig. I dag er han 42 og er begyndt at spille igen efter 30 års pause.
“Jeg skulle egentlig have spillet i Albertslund, men de har trukket holdet, så nu bliver det serie 1 i Frederiksberg i stedet. Det er dejligt at være tilbage,” siger Lars Jensen, der er projektchef i Carl Ras (leverandør af værktøj og beslag til byggebranchen).
Der blev svedt og kæmpet under stævnet i Næstved – seks kampe til hver. (Privatfoto)
Alle deltagerne i rating-stævnet. (Privatfoto)
Top 3 i A-rækken. Fra venstre John Haagensen, Skensved, Lars Hauth, Virum og José Javier Jeria, Frederiksberg. Forskellen på mere end 600 point (!) mellem Lars og José var ikke til at se i en tæt finale, der endte 3-1. Der må ligge mange rating-point lige om hjørnet for chileneren. John Haagensen besejrede Max Seeger fra Sorø i kampen om 3.-4. pladsen. (Privatfoto)