BTK Vibys Viktor Oksfeldt holder bordtennispause på ubestemt tid. (Foto: Bordtennis Danmark)

UNGDOM: Danmarks bedste junior i årgang 05 er stoppet med at spille bordtennis. Viktor Oksfeldt fra BTK Viby har mistet motivationen.

“Viktor har pænt skrevet til alle os, der har haft med ham at gøre, at spillelysten ikke er der mere. Man kan kalde det, hvad man vil. Det er en pause på ubestemt tid,” siger BTK Viby-formand og træner Simon Nykjær-Fisher.

Viktor Oksfeldt har trods sin unge alder været fast mand på BTK Vibys hold i Elitedivisionen. Stortalentet skulle have været med i juniorrækken som førsteårs i Top 12 i Hillerød i weekenden.

“Viktor elsker at komme ud og spille kamp og få nogle succesoplevelser på det, han bruger så meget tid på. Så det har været svært for ham i corona-pausen at træne uden at se frem til turneringer,” siger BTK Viby-formanden.

Drenge Top12 i januar 2020. Fra venstre Jacob Laursen, Team Nørreå, vinderen Viktor Oksfeldt, Viby og Carl Køngerskov, Hillerød GI. (Foto: Mark Zebitz)

Hvad siger du til det?

“De skal jo kun være her, fordi de har lyst til at være her. Så vi støtter altid vores medlemmer i deres valg. På den måde har vi tidligere fået unge spillere tilbage med fornyet spillelyst.”

“Det er jo synd at stoppe helt, når man har brugt så meget tid og fået så mange relationer i sporten,” siger Simon Nykjær-Fisher.

BTK Viby har også været ramt af corona og sæsonafslutning, men det er blevet ved 6-7 udmeldelser i en af landets bedste ungdoms-afdelinger med 60-70 medlemmer.