Magnus Mallander under træningen i Brøndby med bl.a. Viktor Oksfeldt - og Daniel Simonsen i forgrunden. (Foto: Bordtennis Danmark)

UNGDOM: Magnus Mallander, der er ansvarlig for de danske ungdomslandshold, har sendt os følgende kommentar til BTK Viby-spilleren Viktor Oksfeldts “pause på ubestemt tid.”

“Det er altid trist, når spillere stopper på grund af manglende motivation. Jeg har været i kontakt med Viktor og har fuld forståelse for hans beslutning, men håber selvfølgelig at han kan finde lysten igen og at han vender tilbage til bordet snarest muligt. Vi behøver flere som Viktor i sporten uanset, om de satser fuldt ud eller træner fordi, at det er fedt at spille et par gange om ugen.”

Magnus Mallander. (Foto: Bordtennis Danmark)

“For ikke at komme i den her situation kræves det nok, at vi tænker lidt anderledes, når vi tænker talentudvikling. Dette er et fundament i det strategiarbejde for netop ungdoms- og talentudvikling, som vi er igang med i BTDK, hvor vi vil tænke udvikling som en helhed fra ungdomsårene og op til en mulig professionel karriere. Når vejen frem bliver mere tydelig for spillerne, tror jeg, at det bliver nemmere både at finde og vedligeholde motivationen op i årene.”