Stemningen var i top hos Thomas Krejdal (tv) og hans roligan-venner inden kampen mod Finland. (Privatfoto)

Thomas Krejdal er bestyrelsesmedlem og cheftræner i Nykøbing Falster Bordtennis Klub. Men han er også super-roligan og følger fodboldlandsholdet i tykt og tyndt.

I lørdags havde han plads på den langside, som Christian Eriksen faldt om foran. Tæt nok på til at kunne se det hele.

“Da de begyndte at give hjertemassage blev det hårdt. Hende ved siden af mig brød sammen. Jeg fik det også rigtig skidt,” siger Thomas Krejdal.

Den 47-årig skolelærer på Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg har haft en tilsvarende oplevelse fornylig. Hans syv år ældre storesøster Bjørg fik hjertestop for et par måneder siden og blev heldigvis også genoplivet.

“Bjørg skrev en sms til mig midt i det hele og spurgte, om jeg kunne se, hvad der skete.”

Da Christian Eriksen blev bugseret ud af banen var det bare at vente.

“Vi troede ikke, at kampen ville blive gentoptaget. Og da de begyndte at spille igen var stemningen meget trykket. Vi kunne slet ikke støtte landsholdet, som vi plejer,” siger Thomas Krejdal nærmest undskyldende.

Det var tæt på Thomas Krejdals plads i Parken, at Christian Eriksen faldt om. (Privatfoto)

Som super-roligan ser Thomas Krejdal alle landsholdets hjemmekampe. Og dermed også de næste to EM-kampe mod Belgien og Rusland.

Tror du I kan få stemningen op og ringe igen i Parken?

“Det kan vi jo håbe, nu hvor Christian har det fint. Men vi skal derind i god tid og have snakket sammen inden kampen. Jeg håber, at EM begynder nu. En gang til.

Thomas Krejdal begyndte at spille bordtennis i Nivå og har siden været omkring Hørsholm, Kildeskoven, Virum og Allerød. Men de seneste 20 år har han spillet i Nykøbing, som hun nu repræsenterer i serie 1 og i veteran-rækkerne.

På lørdag er han ansvarlig for et rating-stævne i Næstved med 32 deltagere.

Thomas Krejdal (tv) lader op foran Parken inden Finlands-kampen. Hvor resultatet efter super-roliganens udsagn hurtigt blev fuldstændigt ligegyldigt. (Privatfoto)