De tre tidligere Hørning-spillere Martin Monrad, Jesper Mortensen og Finn Tugwell sludrer om de gode gamle dage. (Privatfoto)

Nostalgi: Vi havde spillet i halvanden times tid, da jeg i en drikkepause kom i tanke om, at mine tre padelkammerater havde en fælles fortid. Og så gik snakken ellers…

De tre “ældre herrer” var jo alle en del af Hørning BTK’s “guldalder” i 90’erne.

Der var lidt tvivl, om hvem der var med på guldholdene præcis hvilke år. Men Martin Monrad (43), Jesper Mortensen (48) og Finn Tugwell (45) huskede med sikkerhed, at Hørning vandt tre år i træk.

Og det har de ret i. Martin Monrad var med i 1994 og 95 – Jesper Mortensen og Finn Tugwell i alle tre år 1993, 94 og 95.

– Det var en sjov tid. Først og fremmest takket være “Munck” (Ole Munck Christensen, red.) der var primus motor for det hele. Han satte nye standarder for budgetter, spillere fra udlandet, præsentationer, musik, indmarch med røgkanoner, underholdning i pauserne og meget mere,” husker Finn Tugwell.

Jesper Mortensen bor i dag en del af året i Fuengirola, Spanien, med sin egen virksomhed, kæresten Sonja og deres søn Louis på 4 år. Han har taget padel-sporten til sig med sine veludviklede fighteregenskaber akkurat, som vi husker ham.

I disse uger er han hjemme på sommervisit for at få solgt sit hus i Frederiksværk.

Snakken går ved Kløvermarkens padelbaner på Amager. Hvornår var det nu, det var…? Monrad husker ikke lige 1993 så godt. (Privatfoto)

Martin Monrad bor på Amagerbro og er imponerende nok en del af det danske padel-landshold, der skal til EM i Marbella sidste på måneden.

Finn Tugwell er ejendomsadministrator og partner i CPH Homes og træner i Roskilde. Han er gift med Olga og bor i Ørestaden. Sammen har de Alexander på 8 år og Sofie på 4.

Deltagelse i Europa Cup’en for mesterhold i 1994.

DM-vinder for hold
1993: Hørning
(Allan Bentsen, Finn Tugwell, Jesper Mortensen, Torben Rasmussen)
1994: Hørning
(Pasi Valasti, Finn Tugwell, Martin Monrad, Jesper Mortensen)
1995: Hørning
(Martin Monrad, Finn Tugwell, Jesper Mortensen, Mads Sørensen)

Bordtennisbladet 1993: Fra venstre Finn Tugwell, Allan Bentsen, Martin Lundkvist, Torben Rasmussen og Jesper Mortensen.