Stafetten er givet videre fra Anders Mølgaard til Henrik Vendelbo, der vil fortsætte den strategiske retning mod vækst. (Foto: Bordtennis Danmark)

Tillykke til Henrik Vendelbo med formandsposten i BTDK. Den 51-årige Virum-formand afløste Anders Mølgaard på årsmødet i Odense søndag.

Hvad sker der så nu, Henrik?
“Jeg sætter ikke nyt i gang fra dag 1, men overtager nu arbejdstøjet fra den afgående formand. Nationalt betyder det, at vi fortsætter den strategiske retning, der er sat med fokus på vækst. Jeg ser frem til strategiseminar i august med ledergruppen for de forskellige vækstteams rundt omkring i landet. Den nye bestyrelse afholder første møde 28. juni og skal i den forbindelse have fordelt de forskellige ansvarsområder.”

“Første internationale opgave er EM i Warszawa fra 22. juni. Her forventer jeg at møde mange af mine kollegaer fra de andre nationale forbund. Allerede der begynder netværksarbejdet for, at jeg får opbygget de internationale relationer, der er nødvendige for at Danmark fortsat kan komme i betragtning til internationale poster og arrangementer.”

Bordtennis Danmarks nye bestyrelse:
Henrik Vendelbo (formand)
Betina Koefoed (næstformand)
Peter Sundbæk
Klaus Dam
Ahn Lykke Pedersen
Betina Haagensen
Ny: Anne Diness (Sisu/MBK)
Ny: Allan Boserup (suppleant – Sisu/MBK)

Formænd på stribe. Fra venstre Henrik Vendelbo, Anders Mølgaard (2017-2021), Aksel Beckmann (2001-2014), Lis Hævdholm (1998-2001), Peter Busck (1990-1992), Arne Madsen (1980-90). (Foto: Bordtennis Danmark)