Næstved Bordtennis i guldrus efter finale-sejren over Roskilde. Det første DM-guld i Næstved Kommune nogensinde. (Foto: Bordtennis Danmark)

Elitedivisionen: De danske mestre fra Næstved Bordtennis mister russiske Nikita Iarushin, der skifter til den næstbedste franske række, Pro B. Det oplyser sportschef Nicolai Nordahl

Til gengæld har man lavet aftale med svenske Andreas Törnkvist. Den 31-årige højrehåndsspiller har som højest ligget 185 i verden (2015), men har ikke spillet så meget de senere år.

Tjekkerne Tomas Koldas og Radim Bako bliver også i Næstved ligesom ankermanden Hampus Söderlund.

Malthe Möregårdh vil også være til rådighed, men den tidligere Virum-spiller er i dag mere træner for andre, end han træner selv, oplyser Nicolai Nordahl.

Magnus Månsson, der spillede en vigtig rolle i finale-sejren over Roskilde, vil klubben ifølge sportschefen “have i baghånden, hvis der bliver brug for ham”.

“Vi vurderer tingene løbende og bruger de bedste spillere i de vigtigste kampe,” siger Nordahl.

Næstved snakker også med svenske Peter Nielsson, men aftalen er ikke helt på plads.

De danske mestre undersøger iøvrigt muligheden for at komme ud og spille europæisk, men her er der mange ting – blandt andet økonomi – der skal falde på plads.

“Corona er forhåbentligt overstået, så nu kommer der tilskuere i hallen igen. Vi skal ud og give den en skalle – det skal være sjovt at gå til bordtennis i Næstved. Jeg håber, det har været savnet,” siger Nicolai Nordahl.

Og hvad er målsætningen?

“At genvinde DM-guldet.”