Mikkel Hindersson i aktion mod B75 i Elitedivisionen. Den tidligere Virum-spiller fordobler sin løn i Roskilde. (Foto: Jim Christensen)

Elitedivisionen: Det var under Champions League-turneringen i Düsseldorf tidligere på året, at frøet blev plantet til et overraskende klubskifte i Elitedivisionen. Virums Mikkel Hindersson var med som massør for Roskilde Bordtennis.

“Allan spurgte mig om mine fremtidsplaner, hvilket satte gang i processen. Jeg har spillet i Elitedivision for Virum i mange år. Jeg gør mit bedste, men det er blevet sværere at finde motivationen. Det tror jeg deltagelse i Champions League kan rette op på,” siger Mikkel Hindersson.

Han fordobler sin løn i Roskilde, men pengene kommer i anden række for den uddannede sportsmassør.

Mikkel Hindersson på sin tidligere hjemmebane i Virum Hallen. (Privatfoto)

“Jeg elsker den professionelle tilgang, miljøet og de grundige forberedelser, som findes både på centeret i Brøndby og i Roskilde. Det trækker i mig at komme ud og spille på større scener. Men selvfølgelig betyder det også noget, at man føler man får det betalt, som man er værd.”

Som 31-årig er venstrehåndsspilleren med power-armen opmærksom på, at han nok ikke skal vente alt for mange år på et europæisk eventyr. Bedste placering på verdensranglisten var 217 i 2016. De seneste sæsoner har han ligget blandt de øverste på toplisten i Elitedivisionen. Men han har ikke spillet internationalt.

“Med min spillestil er jeg nok ikke Allan-typen, der holder niveau til jeg fylder 40 eller længere – selvom jeg passer min fysiske træning. Jeg har trænet godt det seneste år, så tidspunktet passer godt. Det er ikke utænkeligt, at jeg vil kunne slå f.eks. en top 100-spiller, når det ellers flasker sig for mig.”

Mikkel Hindersson er fra Holte og bor nu i en andelslejlighed på 4. sal aller øverst i Søborg. Uden elevator… Han har ikke langt til sine søskende, niecer og nevø, der også bor i Søborg. Linnea har Teodor på 1 år med Lui og David har Bella på 3 år og Svala på få måneder med Sara Torvallbach.

 

…og her fik han så Roskilde-dragten på. (Foto: Roskilde Bordtennis)