Rasmus Klein-Døssing er ansat som udviklingskonsulent i Bordtennis Danmark. Til september er både han og OB tilbage i Elitedivisionen. (Foto: Bordtennis Danmark)

Efter nogle år i næstbedste række er OB tilbage i det fine selskab.

Elitedivisionen går fra 8 til 10 hold i den kommende sæson og en af oprykkerne er traditionsklubben OB. Men det er ikke med ambitioner om at blande sig i topstriden.

“Vi må få det bedste ud af det. Morten og Rasmus er ikke voldsomt tilfredse med oprykningen. Men for Noah kan det blive spændende,” siger OB-formand Asger Rasmussen.

Efternavnene på de tre (musketerer) er selvfølgelig Hyrup, Klein-Døssing og Hvid.

Morten Hyrup (Finansministeriet) og Rasmus Klein-Døssing (BordtennisDanmark) har begge fuld fokus på det civile job. Og OB har ikke planer om at hente forstærkning udefra.

“Vi har, det vi har. Med mindre der dukker noget helt uventet op. Vores håb er, at nogle af kampene kan blive spændende. Rækken bliver jo skåret over efter grundspillet, så anden halvdel bliver nok bedre for os,” siger Asger Rasmussen.

Der er kommet liv i Odense-klubben igen efter Corona-pausen, hvor aktivitetsniveauet dog aldrig faldt helt ned.

“Vi har afholdt en masse udendørs-arrangementer og har fået lov til at låne Hunderup-skolen overfor Kasernehallen. Og nu giver vi den fuld gas igen i træningen.”

Kun ældreafdelingen er svundet lidt ind. Af 100 aktive er de 75 kommet i sving igen efter åbningen.

OB’s forventede trup til E-div:
Morten Hyrup Rasmussen
Rasmus Klein Døssing
Noah Tolstrup Hvid
Lukas Bonderup
Jens Klein-Døssing

Holdene i Elitedivisionen 2021/2022:
Roskilde
B75
Næstved B
Virum/Sorgenfri
Herlev
Hillerød GI
BB/KBTK
BTK Viby
Amager
OB