Svenske Jens Lundqvist tager en tørn mere som ankermand i Roskilde Bordtennis. (Foto: Roskilde Bordtennis)

Mikkel Hinderssons skifte til Roskilde giver sportschefen nye muligheder. 

Elitedivisionen: Efter otte mesterskaber i træk og 12 guld på 13 år fik Næstved væltet Roskilde af tronen efter 2-0 i finalekampe. Roskildes sportschef Allan Bentsen gør status og kigger fremad.

“Målet er guld hvert år, så sølvet var selvfølgelig en stor skuffelse. Flere har sagt til mig, at jeg bør se nederlaget i et større perspektiv, og at det måske er godt på længere sigt, at vi ikke vinder hvert år. Jeg forstår dem godt. Og det er da fedt, at andre klubber også satser. Men derfor var vi trætte af nederlaget alligevel.”

Så er den sat på plads. Nu gælder det den nye sæson.

“Med Mikkel Hindersson som ny i truppen har vi på en måde fået tre førstemænd, som jeg kan rykke rundt med i opstillingen. Sæsonen viste mig, at hvis Maze får styr på sit dårlige knæ og bliver smertefri, så synes han stadig det er sjovt at være med. Målet er selvfølgelig at vinde guldet tilbage,” siger Roskildes sportschef, der stadig har svenske Jens Lundkvist til rådighed men siger farvel til franske Antoine Doyen.

Michael Maze og Allan Bentsen satser stærkt på at hente DM-pokalen hjem til Roskilde igen. (Foto: Roskilde Bordtennis)

Elitedivisionen udvides til 10 hold i den kommende sæson, hvilket er godt nyt for Roskildes yngre garde. I hvert fald i første del af grundspillet.

“Med ti hold i rækken vil der være flere kampe i første halvdel, hvor vi kan stille med nogle af vores unge spillere og give dem noget erfaring. Det kan være Mathias Ringstrømm, Mads Toft Schmidt og Mads Pærregaard.”

I Champions League regner Allan Bentsen med en seedning som nr. 8 efter to kvartfinale-placeringer indenfor de seneste tre år.

Her er målsætningen enten en ny plads i kvartfinalen eller en finaleplads i ETTU Cup.

Truppen:
Jens Lundqvist
Mikkel Hindersson
Michael Maze
Allan Bentsen
Finn Tugwell
Mathias Ringstrømm
Mads Toft Schmidt
Mads Pærregaard

Mikkel Hindersson skifter Virum-trøjen ud med Roskilde-dragten. (Foto: Roskilde Bordtennis)